Djelatnici Agronomskog fakulteta na utrci Wings for Life

Prof. dr. sc. Marko Karoglan i izv. prof. dr. sc. Ivan Juran predstavljali su Agronomski fakultet, kao dio ekipe Sveučilišta u Zagrebu, na humanitarnoj utrci Wings for Life koja se održala u nedjelju (5.5.2024.) u Zadru.

Na Wings for Life World Run utrci, diljem svijeta, svi sudionici startaju istovremeno. Na utrci nema cilja, a umjesto toga, 30 minuta nakon starta, kreće presretačko vozilo i lovi trkače i sudionike u invalidskim kolicima. Sav iznos, prikupljen od startnina i donacija, namjenski se koristi za istraživanja u pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine.

Više: https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr 

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.