Vijesti

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Prof. dr. sc. Boris Duralija sa Zavoda za voćarstvo, u suradnji s kolegama iz više institucija, objavio je rad u časopisu Foods (IF: 4.092)...

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Skupina autora sa Zavoda za hranidbu životinja, Zavoda za specijalno stočarstvo, Zavoda za oplemenjivanje bilja, genetiku i biometriku te Zavoda za sjemenarstvo objavila je rad u časopisu Foods (IF: 4.092)

Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama

Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama

kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja - od 1. travnja 2021. ...

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Objavljen rad u časopisu „Foods”

Skupina autora Zavoda za mljekarstvo, Zavoda za opće stočarstvo te Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša objavili su rad u časopisu Foods (IF: 4.092) ...

Darivanje krvi

Darivanje krvi

Darivanje krvi održati će se 25.03.2021. u Velikoj vijećnici (VI paviljon) od 9-13 sati.

Dani otvorenih podataka

Dani otvorenih podataka

Održat će se virtualna konferencija „Društveno korisne otvorene tehnologije: Kako su nas katastrofe digitalizirale i što dalje?“ ...

Prijava djelatnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.